Nieuwbouw Centrale bank van Aruba

Omdat de vestiging van de Centrale Bank van Aruba in het centrum van Oranjestad te klein werd, is besloten tot nieuwbouw. Na het evalueren van diverse locaties is uiteindelijk besloten om de nieuwbouw (3.500m2) aan de rand van Oranjestad te laten plaatsvinden. Dennis Vaandering is nauw bij de realisatie van de nieuwbouw betrokken geweest. Zijn rol was het ondersteunen van de projectmanager van De Nederlandse Bank. De uitvoering van het ontwerp van PlanD2 Aruba NV was in handen van Bohama Aruba NV. Aansluitend heeft Dennis Vaandering het (preventief) onderhoud mogen begeleiden en heeft hij tevens het terrein van de Centrale Bank deels tot park mogen realiseren.

De oude vestiging van de Centrale Bank in het centrum van Oranjestad is na de verhuizing in gebruik genomen door het Openbaar Ministerie. Dennis Vaandering is als projectmanager betrokken geweest bij de herinrichting van dit pand.

Frank Meijer over de nieuwbouw in Aruba Frank Meijer
Human Resources Management (Generalist)

‘It’s an honor to introduce Mr. Dennis Vaandering. I have known Dennis for 10 years now and worked on several projects with him. Dennis has worked on many impotant projects on Aruba being among other the Main Office of the Aruba Bank and the exclusive building of the Central Bank of Aruba. Dennis is a person of high integrity and very creative. I should also mention that he is an on time person. He has a strong personality with tons of patiens, but eventually gets every project done as agreed upon. He assisted me at the Central Bank in many ways. Working with him is a real pleasure.‘

Reageren is niet mogelijk